صادرات کاهو به روسیه

07
مهر
1400
کشور ما با برخورداری از اقلیمی چهارفصل از لحاظ تولیدات کشاورزی مستعد و پرتوان است. آنچنان که علاوه بر نیازهای داخلی اقدام به صادرات این محصولات به کشورهای همسایه نیز میکند. صادرات کاهو به روسیه یکی از انواع صادرات محصولات کشاورزی ایران است. به خصوص در اواخر تابستان محصول کاهو بیشتر کشت شده و مازاد بر نیاز داخلی است. دزفول یکی از شهرهای مهم در تولید صیفی جات و صادرات کاهو به روسیه است که هر دو نوع کاهوی صادراتی یعنی رومانو و آیسبرگ را تامین می کند. روسیه به عنوان یکی از مقاصد صادرات کاهو پهناورترین کشور جهان است که در شمال اوراسیا واقع شده است. این کشور با ۱۴ کشور آسیایی و اروپایی مرز زمینی داشته و کشورهای پیرامون دریای برینگ، دریای ژاپن، دریای خزر، دریای سیاه و دریای بالتیک ارتباط دریایی دارد.
نوع آب و هوا و قرارگیری روسیه در عرضهای بالای جغرافیایی باعث شده بیشتر مناطق این کشور (مخصوصا سیبری) سکونت ناپذیر بوده و امکان کشاورزی نیز در آن نباشد. در نتیجه این شرایط روسیه برای تامین نیازهای کشاورزی خود متکی به واردات آنها از کشورهای دیگر است. برای اطلاعات بیشتر در ادامه مطب با گروه پناهی همراه باشید.
جهت مشاروه، خرید و صادرات کاهو با ما تماس بگیرید
شماره تماس
مزایای صادرات کاهو به روسیه
- روسیه دارای جمعیت ۱۴۳ میلیون نفری (در سال ۲۰۱۳) بوده که نهمین کشور در جهان از لحاظ جمعیت می باشد. پس صادرات کاهو به روسیه میتواند یک تجارت مستمر باشد.
- روسیه عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل، عضو گروه هشت، شورای اروپا، سازمان تجارت جهانی، سازمان همکاری شانگهای و کشورهای همسود است. با این تفاسیر صادرات و سرمایه گذاری در این کشور اعتبار و اطمینان لازم را دارا است.
- روسیه بنابر دلایل سیاسی و تنش با کشورهای غربی مورد تحریم آنها قرار گرفته و از سال ۲۰۱۵ به بعد سعی کرده نیازهای وارداتی خود را از همسایگان خود و کشورهای آسیایی تامین کند. چنین وضعیتی فرصت خوبی را در اختیار تجار ایرانی قرار داده تا بتوانند با فعالیتهایی نظیر صادرات کاهو به روسیه ارزآوری قابل توجهی را به دست آورند.
- هزینه های حمل و نقل به علت نزدیکی بین دو کشور کاهش داشته و این میتواند باعث سهولت در تجارت بین ایران و روسیه شود.
- برقراری خطوط منظم هوایی بین شهرهای مختلف دو کشور و امضای اسناد حمل و نقل هوایی یکی دیگر از مزایای تجارت و صادرات کاهو به روسیه می باشد.
قوانین گمرکی صادرات به روسیه
دانستن قوانین گمرکی هر کشوری قبل از تجارت و صادرات به آن کشور میتواند باعث فعالیت تجاری موفق و سودآور برای افراد شود.
- میانگین تعرفه واردات کالاها به روسیه حدود ۱۴.۹۲ درصد است. میانگین تعرفه کالاهای کشاورزی مانند کاهو ۲۶.۲ درصد می باشد.
- برای صادرات کاهو به روسیه باید توجه داشت که مالیات بر ارزش افزوده کالاهای وارداتی بر مبنای ۱۸ درصد ارزش سیاهه در گمرکات روسیه می باشد.
- کشور روسیه برای اساس نظام عمومی ترجیحات برای کشورهای در حال توسعه از جمله ایران ۲۵ درصد تخفیف در تعرفه های گمرکی در نظر میگیرد که یک امتیاز و فرصت در صادرات به روسیه محسوب می شود.
- گواهی بهداشت داخلی روسیه که قبلا از طریق ارائه نمونه کالا اخذ میشود تا روز ترخیص باید آماده شود.
- در صورتیکه گمرک مدرکی را مخدوش بداند می تواند کالای مورد نظر را در انبار خود تخلیه کرده و در قبال هر روز انبارداری هزینه ای را دریافت کند.
بسته بندی اصولی و با کیفیت در کنار دیگر فاکتورهای لازم برای صادرات اهمیت بسیاری داشته و می تواند باعث تداوم و استمرار فعالیت تجاری شود. به خصوص محصولات کشاورزی که حفظ تازگی و کیفیت آنها بسیار مهم بوده و در پروسه هایی مانند صادرات کاهو به روسیه نمود بیشتری دارد. در ادامه به اصول بسته بندی دو نوع کاهوی صادراتی یعنی رومانو( رسمی) و آیسبرگ( کاهو پیچ) اشاره می شود:
- کاهوی آیسبرگ یکی از انواع کاهوی صادراتی است که کارتن بسته بندی آن به صورت تک ردیفه ساخته شده و در هر ردیف ۸ تا ۱۰ عدد کاهو قرار میگیرد و حداکثر وزن برای این نوع بسته بندی ۸کیلوگرم است.
- نوع دیگر صادرات کاهو به روسیه کاهو رمانو است که بسته بندی آن به صورت کارتنی دو ردیفه است و حداکثر وزن این نوع بسته بندی ۱۰ کیلوگرم است.
- گرما عاملی تهدید کننده برای کاهو است. با نگهداری کاهو از مرحله برداشت تا بار زدن در سردخانه میتوان از پلاسیده شدن بار جلوگیری کرد.
- انتقال محصول به مقصد باید توسط تریلرهای یخچالدار انجام شود.
- با تصور اینکه میتوان با بارگیری بله ای در هزینه ها صرفه جویی کرد، درصد زیادی از محصول شما بر اثر فشار و پژمردگی از بین خواهد رفت.
- توجه به ماندگاری و کیفیت محصول می تواند باعث خوشنامی و جلب توجه بیشتر مشتری ها شود.
دیدگاهها
صادرات کاهو به روسیه
با سلام
دوست عزیز برای صادرات کاهو به روسیه چه بذر و نشا کاهویی مناسب هست؟
سلام
بستگی به فصل و دمای هوا داره، مثلا برای صادرات کاهو به روسیه در فصل تابستان رایدر پلاس و گرمسیری خوبه و در پاییز مهرگان و ماهک خوبه و در زمستان اورست مناسب تر هست.
افزودن دیدگاه جدید